Word photobooth bezorger!

Als photobooth bezoger bij Boothville ontmoet je veel vrolijke mensen. Met een modern bestelbusje rij je van feestje naar feestje en kom je op de mooiste plekjes van Nederland.

  • Goed salaris + 250 euro tekenbonus;
  • Kies je vaste werkdag (minimaal 1, maximaal 5);
  • Variabele werktijden (meestal tussen 07:00 – 19:00 uur);
  • Extra werken in de avonden is ook mogelijk (niet verplicht).

Boothville Borrel

Ook bij Boothville houden we van een feestje. Naast ons jaarlijkse teamuitje houden we maandelijks de populaire Boothville Borrel. Bij goed weer inclusief bbq!

Boothville Academie

Dit jaar gaan we starten met de Boothville Academie. Een intern trainingsprogramma om jou op te leiden tot een echte photobooth expert.

Doorgroeimogelijkheden

Boothville groeit snel, en als je wilt, groei jij met ons mee. Bijvoorbeeld teamleider Stijn en Technisch uitvoerder Job, zijn beide begonnen als parttime photobooth bezorger. Inmiddels vormen ze de ruggengraat van Boothville waar het hele team op kan bouwen.

Wist je dat…

Bij Boothville bijna niemand ontslag neemt. Je meeste bijbaan collega’s blijven tot het einde van hun studie bij ons werken en een aantal nog veel langer! :)

Je collega’s

Inmiddels zijn we met een team van 25 collega’s. Bekijk hier wie er nog meer bij Boothville werken. Er zit vast wel iemand tussen die je kent!