Greenscreen

GREENSCREEN PHOTOBOOTH

Selecteer jouw favoriete achtergrond, maak een gekke pose en druk op start. De foto wordt meteen geprint en kan eenvoudig worden gedeeld via social media of email. Schaalbaar tot ieder gewenst formaat is de Greenscreen Photobooth overal inzetbaar.

 

DE FOTO'S

Het beeld bepaald het uiteindelijke resultaat. Wij helpen u graag met het selecteren van goede afbeeldingen, volledig afgestemd op uw doelgroep. Uiteraard is het mogelijk om eigen beeldmateriaal aan te leveren, ook hierin adviseren wij graag over de mogelijkheden.

 

HET SCHERM

Kenmerkend is de opvallende installatie. Geheel verlicht in de gewenste themakleur, modulair op te bouwen van intiem en kleinschalig tot zeer groot en imposant. De grootte van het scherm is bepalend voor de mogelijkheden van de installatie, grotere groepen en ingewikkeldere afbeeldingen vereisen een grotere installatie. 

DE PHOTOBOOTH

De Greenscreen Photobooth print meteen de gemaakte foto's. Uploaden naar Facebook of versturen per email behoren tot de standaard mogelijkheden.

MEERDAAGSE EVENEMENTEN

Doordat de installatie geheel door de bezoeker zelf is te bedienen, is deze bij uitstek geschikt voor meerdaagse evenementen. Hetgeen het concept een stuk voordeliger maakt ten opzichte van een bemande versie. Uiteraard is het wel mogelijk om de Greenscreen Photobooth met promomedewerker en/of technische ondersteuning te leveren. Tevens kan de setting eenvoudig opgeschaald worden naar 2 of meer photobooths.

HUURPRIJS

Voor meer informatie en/of een maatwerk offerte kunt u contact opnamen met Jos Drost. 

Telefoon: 0182 - 740 313
Email: klantenservice@drostfotografie.nl

VOORBEELD

Green screen photobooth

Bezig met laden...