Photobooth huren

Actie, ontvang nu 100 euro korting op een fotozuil of gratis upgrade naar een hokje

Fotostrips

Onze vormgever zorgt altijd voor een uniek design met speciale aandacht voor jullie wensen. Bekijk de voorbeelden ter inspiratie en laat ons weten wat wij voor jullie mogen ontwerpen.

Props

Deze goed gevulde mand vol met photoboothprops wordt standaard met iedere boeking meegeleverd.

Gastenboek

Een boek vol met de meest hilarische foto's en persoonlijke gelukswensen. Onmisbaar!

Photobooth huren bij Boothville

Met ons uitgebreide en unieke assortiment photobooths hebben wij altijd een passend fotohokje voor u klaar staan. Van een bescheiden verjaardagsfeest tot een uitbundige bruiloft, wij denken graag met u mee voor de beste keuze. Onze MiniBooth Plus is razend populair. Ooit in het leven geroepen om alle lastig bereikbare locaties te voorzien van een photobooth (zoals zolder- of kelderlocaties), maar hij heeft zich inmiddels flink bewezen en doet niet onder voor zijn ‘grote broer’. De Photobooth Deluxe hebben we in drie unieke uitvoeringen. Een echt hit is het tweede beeldscherm aan de buitenzijde. Mensen die op hun beurt staan te wachten genieten volop mee met wat er in de photobooth gebeurd. Als je ergens luid gelach vandaan hoort komen dan is het meestal de rij van de photobooth. 

Helemaal gaaf is dat we de photobooth indien mogelijk de volgende dag pas weer komen ophalen. Zo hebben jullie de ultieme photobooth-ervaring en geen last van afbouw tijdens jullie feest.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u goed adviseren. Heeft u iets in gedachte wat anders is dan anders? Neem dan ook zeker even contact op, uitdagingen gaan we graag aan. 

Bereken eenvoudig je huurprijs. Of neem rechtstreeks contact op met een van onze vestigingen!

Waarom Boothville

Huren zonder eindtijd

Huren zonder eindtijd

Niet goed, geld terug

Niet goed, geld terug

Persoonlijk ontwerp

Persoonlijk ontwerp

Onbeperkt afdrukken

Onbeperkt afdrukken

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Weatherproof

Weatherproof

Bezig met laden...