Donderdag 13 juni 2024 – Photobooth huren van Amsterdam tot Eindhoven

Van een photobooth huren in Amsterdam, tot in Eindhoven…waar levert Boothville haar photobooths?

Ben jij opzoek naar een photobooth waarbij je volledig ontzorgd wordt? Dan is Boothville voor jou de juiste keuze! Met onze hoogwaardige photobooths maak je ieder evenement tot een groot succes.🥳 Ons vakkundig personeel bezorgt de photobooth, installeert deze zorgvuldig en haalt hem de volgende dag weer op. In deze blog kun je checken of we deze té leuke photobooth ook bij jou kunnen bezorgen! 🚌

photobooth huren amsterdam eindhoven

Leestip!📖 Ben jij benieuwd hoe het proces van Boothville verloopt? Neem dan een kijkje achter de schermen in onze behind the scenes blog.

Wat is het levergebied van Boothville?

Met ons team en onze oranje bezorgbussen hebben wij de mogelijkheid om in een groot deel van Nederland, en zelfs België te leveren. Wij leveren in een deel van de volgende provincies:

📸 Noord-Holland*

📸 Zuid- Holland*

📸 Utrecht*

📸 Noord-Brabant*

📸 Gelderland*

📸 Flevoland

*Disclaimer: In bepaalde regio’s leveren wij niet, gebruik het aanvraagformulier om te controleren of wij ook op jouw locatie leveren, het aanvraagformulier is leidend.

Jaarlijks voorzien wij, wegens deze uitgebreide levermogelijkheden, honderden evenementen van een fotozuil, fotospiegel en lichtletters! 🤩

In welke steden kom je onze photobooth het vaakst tegen?

Met het grote levergebied kom je ons daarom ook in veel grote steden tegen. Vrijwel dagelijks bezorgen wij een photobooth in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen, Arnhem etc..

Zo is bijvoorbeeld het huren van een photobooth in Amsterdam geen enkel probleem, hier hebben we namelijk een speciale vergunning om op straat te laden en te lossen. Ons bezorgteam is daarom al veel gewend en doet er alles aan om de photobooth op jouw locatie perfect neer te zetten. Naast de grote steden leveren we natuurlijk ook op plaatsen daar omheen.

Hoe gaat de levering in zijn werk? Wat zijn de bezorgtijden?

De photobooth wordt door ons team op de dag van het evenement geleverd en geïnstalleerd. Hierbij kun je als klant een gewenst tijdvak aangeven. Dit tijdvak is minimaal 4 uur en loopt van 08:00 ‘s ochtends tot 20:00 ’s avonds. Tegen een meerprijs van € 25 is het mogelijk om de photobooth in een tijdslot van 1 uur tussen 08:00 ‘s ochtends tot 20:00 ’s avonds te leveren op een specifiek moment. Onder aan deze blog staan een aantal voorbeeld situaties ter verduidelijking. Ook op zon- en de meeste feestdagen wordt de photobooth geleverd. Tijdens de installatie van de photobooth dient er iemand aanwezig te zijn om ons de juiste locatie voor de photobooth toe te wijzen (dit kan ook iemand van de locatie zelf zijn). 🚌

Hoe lang duurt het opbouwen en afbouwen van de photobooth?

Voor het opbouwen van de photobooth rekenen wij zo’n 30 minuten. Het afbouwen van de photobooth gaat aanzienlijk sneller en duurt vaak niet langer dan 15 minuten. Indien je als klant (veel) lichtletters hebt besteld, zijn we wat langer bezig.

Kortom, wil jij een photobooth huren in Amsterdam, een photobooth huren in Rotterdam of eentje in Eindhoven? Bij Boothville helpen we je graag!

Heb jij nog vragen over onze levergebieden of over andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan je doen per mail (info@boothville.nl) of telefonisch (088- 112 56 65). Wij helpen je graag verder! 

Benieuwd naar onze andere blogs? Deze kun je lezen op onze blogpagina!

photobooth huren Nederland, photobooth huren Amsterdam, photobooth huren Rotterdam, photobooth huren Eindhoven, photobooth huren Utrecht