Photobooth huren

Ben je op zoek naar een goedkope photobooth voor jouw event, feest of bruiloft? Bij Boothville bieden wij verschillende photobooths aan tegen een scherpe prijs. Zo kan je al een photobooth huren voor 349 euro! Om de photo booth ervaring helemaal compleet te maken kan je photobooth anvullen met één van onze vele opties.

Vergelijk de photobooths

Een foto van de fotozuil losstaand.

Fotozuil

Stoer met een lief karakter, bescheiden van formaat, maar niet te missen. Met een vloeroppervlakte van minder dan een vierkante meter past deze fantastische photobooth werkelijk overal!

Photocubes

Unieke photobooth met een moderne uitstraling, compact formaat, maar niet te missen. De photocube is de moderne Fotozuil van 2021! Opvallend door zijn fraaie design, dankzij de beste fotoapparatuur maakt deze fotozuil 2.0 de mooiste foto’s!

Een foto van de fotospiegel losstaand.

Fotospiegel

Deze magische spiegel valt pas echt op. Stijlvol, modern en luxueus. De mooiste animaties en superscherpe foto’s. Door het grote formaat is deze bijzondere verschijning niet te missen.

Meer info
Prijs berekenen
Meer info
Prijs berekenen
Meer info
Prijs berekenen

Waarom een photobooth huren?

Een photobooth huren is voor sommige al een bekender fenomeen, maar voor andere nog geheel een onbekend begrip. Eigenlijk is het heel simpel, een photobooth is een machine die automatisch een foto maakt, zodra je hem activeert. Tegenwoordig gaat de techniek veel verder en zijn er tientallen verschillende mogelijkheden. Wil je de foto direct printen of alleen versturen per e-mail? Of wil je liever de foto gelijk delen op social media? Dit is pas een greep uit de mogelijkheden die een photobooth huren heeft.

Waarvoor wil je een photobooth huren?

Een photobooth kan voor veel verschillende evenementen en feesten worden ingezet. Door de jaren heen hebben wij al op veel verschillende feesten, evenementen en bruiloften een photobooth mogen leveren. Een greep uit de verschillende evenementen en feesten zijn:

  • Huwelijksdag: Aan deze bijzondere dag wil je natuurlijk dat al je gasten een leuke herinnering overhouden.
  • Sweet Sixteen: Je wordt maar één keer 16 jaar! Het is begrijpelijk dat je dat extra groot wil gaan uitpakken.
  • Verjaardagsfeesten: Met je neefjes en nichtjes op de foto? Maak van een ‘standaard’ verjaardag, nu een bijzondere verjaardag.
  • Themafeesten: Een dresscode tijdens een gala? Iedereen is zo netjes gekleed, dat moet vastgelegd worden.
  • Feestdagen: Met Sinterklaas, Kerst of Halloween een feestje? Misschien hebben wij nog een passend themapakket!
Een foto van de fotozuil met lachende meiden.

Je kunt het je zo gek nog niet bedenken, maar voor elk feest of evenement is een photobooth een super leuke toevoeging. Kom je er niet helemaal uit of weet je niet welke photobooth het meest geschikt is voor jouw feest? Door onze vele jaren ervaring en kennis kunnen wij jou een passend photobooth aanbieden.

Klantbeoordelingen

Janneke van Loon02/12/21

Super goede ervaring met Jos en Matthijs van Boothville! Hele toffe gasten, goede service, eerlijke prijzen en bovenal ontzettend klantvriendelijk!... Lees meer

rogier barnhoorn22/11/21

Super service van Boothville. De Photobooth was een groot succes op onze bruiloft. Boothville reageert snel en verleend een top... Lees meer

Kimberly van Schooten11/11/21

Fijne samenwerking, goed geholpen. Tof dat we het robotscherm en de afdruk konden customizen. Tip voor de volgende keer; de... Lees meer

  • 1
  • 2
  • 12
  • >