Photobooth huren in Amersfoort

Photobooth huren voor bruiloft

Photobooth huren voor (Bedrijfs)feest

Photobooth huren voor Beurs

Photobooth huren voor Open dag

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Onbeperkt printen

Ongelimiteerd foto’s maken

Transport en installatie

Alle foto’s digitaal nageleverd

GRATIS bezorging in regio Amersfoort

en met onbeperkt gebruik tot het einde van het feest!

Gratis bezorging

Dat maakt een photobooth huren in Amersfoort wel heel voordelig. Zonder bezorgkosten weet je zeker dat je een photobooth huurt voor de allerlaagste prijs. Bij boothville huur je altijd voordelig een complete photobooth zonder verplichte bijkomende kosten. De photobooths zijn geschikt voor bruiloften, (bedrijfs)feesten, beurzen en/of open dagen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je komt een te gekke Boothville photobooth tegen.

Compleet pakket

Of je nu kiest voor een fotozuil, fotohokje of zo’n supergave fotospiegel. Bij Boothville krijg je photobooth standaard een zeer complete geleverd. Altijd inclusief bezorging en installatie, onbeperkt gebruik tot in de laatste uurtjes, onbeperkt printen tot de laatste gast naar huis is en last but not least gratis keuze uit vele fotoprint templates.

Typisch Amersfoort

Een photobooth huren met echt typisch Amersfoorts tintje? Huur dan een photobooth met het Amersfoort Thema. Vlag van Amersfoort en andere mooie aanvullingen.

Standaard inclusief:
Onbeperkt gebruik
Transport en installatie
Bezorgkosten
Keuze uit vele gratis templates
Foto’s digitaal nageleverd
Spiegelreflex DSLR Camera
Professionele flitser

Unieke fotostrips

Bij Boothville heb je de keuze uit een tiental standaard afdrukontwerpen. Bij deze templates is het mogelijk om de namen, achtergrond, lettertypen en kleuren aan te passen. Wil je ervoor zorgen dat de fotostrip helemaal aansluit bij jouw feest? Kies dan voor de optie om een unieke fotostrip te laten ontwerpen.

GIF, Boomerang of printen op ansichtkaartformaat?

De software van de photobooths bieden uitgebreide mogelijkheden. Wil je daarom liever een GIF opnemen in plaats van foto’s printen? Dan is dat geen enkel probleem!

GIF

Een GIF is een klein animatiefilmpje van ongeveer 5 a 6 seconden. Er wordt eigenlijk elke seconden één foto gemaakt en deze worden vervolgens achter elkaar geplaatst, zodat er een GIF ontstaat. Bij een GIF wordt het filmpje vanaf het begin tot het einde afgespeeld en vervolgens speelt het filmpje weer opnieuw af.

BOOMERANG

Een Boomerang is vergelijkbaar met een GIF, maar heeft toch iets unieks. Het verschil is dat bij een Boomerang het filmpje vanaf het begin tot het einde wordt afgespeeld en vervolgens wordt het filmpje weer teruggespoeld naar het begin. Het leukste bij een Boomerang is om te stoppen op het hoogtepunt!

ANSICHTKAART

Wil je niet de foto’s laten printen op een fotostrip? Dan biedt deze optie de perfecte uitkomst! De photobooth zal de printjes uitprinten op 10 x 15 cm formaat, wat een hele andere beleving geeft aan de printjes.

Voeg leuke opties toe aan je boeking in Amersfoort

Achtergronden

Al vanaf € 49

Bekijk alle achtergronden

Thema’s

Al vanaf € 99

Bekijk alle thema’s

Overige opties

Al vanaf € 9

Bekijk alle overige opties