Photocubes

De moderne fotozuil!

Onze mooie photocube is uniek, sfeervol en voegt een fantastische ervaring toe aan elk event. Ons eigen ontworpen fotostrips, grappige props en de meerdere voordelen van de photobooth zorgen in ieder geval voor één ding: dat jij en je gasten een fantastische tijd zullen hebben met de photocubes.

Prijs berekenen

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Onbeperkt printen

Ongelimiteerd foto’s maken

Transport en installatie

Alle foto’s digitaal nageleverd

Inspiratie

  • Een voorbeeldstrip voor een Sweet Sixteen.

Unieke fotostrips

Bij Boothville heb je de keuze uit een vele unieke afdrukontwerpen. Bij deze templates is het mogelijk om de namen, achtergrond, lettertypen en kleuren aan te passen. Wil je ervoor zorgen dat de fotostrip helemaal aansluit bij jouw feest? Kies dan voor de optie om een unieke fotostrip te laten ontwerpen.

Het ontwerpen van een fotostrip kent vele mogelijkheden, daarom hebben wij een special tool gemaakt zodat je zelf een fotostrip ontwerp kunt maken. Bekijk nu onze Mix & Match tool!

Mix & Match
Een voorbeeldstrip voor een Sweet Sixteen.

Voeg leuke opties toe aan je boeking

Achtergronden

49 euro inclusief btw

Met een photobooth achtergrond zorg je ervoor dat de foto’s een frisse look krijgen. Je kunt ervoor kiezen om je eigen photobooth achtergrond te maken of een leuke muur te gebruiken op de feestlocatie. Ben je op zoek naar een leuke achtergrond voor de photobooth? Maak dan gebruik van één van onze vele achtergronden.

Bekijk alle thema’s
49 euro inclusief btw