Photobooths

Fotohokje huren voor je bruiloft. Maak onbeperkt foto's tot het einde van het feest en ga naar huis met een grote stapel foto's. Een grote mand met photobooth props zorgt ervoor dat je eindeloos plezier kunt maken met de photobooth. Iedere photobooth heeft een andere achtergrond passend bij de uitstraling van de photobooth.

Vergelijk de voordeligste photobooth met andere aanbieders

Prijs berekenen

MiniBooth (fotozuil)

MiniBooth (fotozuil)

Vergelijk deze photobooth met andere aanbieders

Stoer met een lief karakter, bescheiden van formaat, maar niet te missen. Met een vloeroppervlakte van minder dan een vierkante meter past deze fantastische photobooth werkelijk overal!

Achtergrond
Deze open photobooth is uitermate geschikt om de gezelligheid van het feest als achtergrond te gebruiken. Of maak zelf een creatieve achterwand natuurlijk kun je ook gebruik maken van een (witte) muur.

Prijs berekenen
Meer
Magic Mirror (fotospiegel)

Magic Mirror (fotospiegel)

Deze magische spiegel valt pas echt op. Stijlvol, modern en luxueus. De mooiste animaties en superscherpe foto's. Door het grote formaat is deze bijzondere verschijning niet te missen. 

Prijs berekenen
Meer
Deluxe Classy White

Deluxe Classy White

Deze klassieker van het eerste uur is nog steeds de populairste photobooth uit ons assortiment. Met zijn stijlvolle, hoogglans looks heeft deze booth de meest exclusieve locaties mogen bezoeken. Dankzij het tweede scherm aan de buitenzijde kun je meekijken terwijl de leukste foto's gemaakt worden.

Achtergrond
De achtergrond van de foto's is wit hetgeen een mooi en chique resultaat geeft.

Tip
Deze photobooth leent zicht goed om zelf een achtergrond te bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een poster, slinger en doek in jullie thema.

Prijs berekenen
Meer
Deluxe Vintage Style

Deluxe Vintage Style

Deze photobooth is met recht uniek te noemen. Afgewerkt met vrolijke vintage schrootjes en ronde details maar voorzien van de meest moderne techniek. Een leuk detail van deze photobooth is dat de schrootjes ook als achtergrond dienen voor de foto's. Waardoor iedere foto een bijzonder gekleurde en vrolijke achtergrond heeft. Hate it or love it, een ding is zeker, deze booth valt op op ieder evenement op.

 

Prijs berekenen
Meer
Deluxe Wood Edition

Deluxe Wood Edition

De ingrediënten van deze booth zijn eenvoudig, je neemt een grote stapel steigerhouten planken en een vakman die zijn vak verstaat. Deze stoere en uiterst sfeervolle photobooth is het verbluffende resultaat. Perfect passend in ieder stoer of sfeervol intereur maar ook uitermate geschikt als vrolijke noot op de meer chique gelegenheden.

Prijs berekenen
Meer
Bezig met laden...