Magic Green Screen

Het museum GeoFort was op zoek naar een gepaste oplossing voor het maken van foto’s met een green screen en een photobooth. Het idee was dat de gasten (voornamelijk kinderen) op een vliegend tapijt een foto kunnen maken met één van de toekomstscenario’s van de planeet aarde. GeoFort wil dit gebruiken als onderdeel van het museum en heeft daarom besloten om een Fotozuil aan te schaffen van Boothville. De photobooth bij GeoFort is zeker een bezoekje waard!
Klant: Museum GeoFort
Doel: Het kunnen maken van foto’s op een vliegend tapijt in verschillende scenario’s.
Photobooth: Voor dit project is er gebruik gemaakt van de Fotozuil en een Green Screen.
GeoFort

VERSCHILLENDE ACHTERGRONDEN

Wordt het warmer, droger of juist natter in de toekomst? Voor elk scenario was er van te voren een toepasselijke achtergrond uitgekozen. De bezoeker kan op de photobooth kiezen met welk scenario zij op de foto willen.
Photobooth in GeoFort

CAMERA AAN HET PLAFOND

Er is een camera vastgemaakt aan het plafond van de kamer, zodat het op de foto’s lijkt alsof de bezoekers in een bepaalde scenario vliegen. Daarnaast is er ook een camera in de photobooth geplaatst, hierdoor kan GeoFort ook ‘normale’ foto’s maken.
Photobooth in GeoFort

FOTO’S DELEN PER EMAIL

GeoFort wil elke maand een prijs uitdelen aan de leukste foto. Hiervoor verzamelen ze alle emailadressen van de gebruikers, waaruit aan het eind van de maand een winnende bezoeker wordt gekozen.
Photobooth in GeoFort

FOTO’S DIRECT GEPRINT

Alle foto’s worden direct geprint door de snelle fotoprinter in de fotobox. De bezoekers hebben hierdoor een leuk aandenken aan hun bezoekje bij het GeoFort museum.
Photobooth in GeoFort