Donderdag 11 april 2024 – Creatieve thema’s photobooth

creatieve thema's photobooth

Creatieve thema’s voor op je evenement

Heb jij binnenkort iets te vieren? En heb jij daarbij ook nog eens een té gekke photobooth gehuurd. Dan komen deze 6 thema tips voor zeker van pas. Lees je snel verder?

Tip 1: Tropisch thema🌴

Houd jij wel van een warme zonvakantie? Beeld het jezelf eens in. Lekker in het zonnetje op het strand, met een cocktail in je hand. Klinkt goed, toch? Wat nou als je dit het thema laat worden van jouw feestje? Voeg leuke accessoires toe zoals een cocktailbar, opblaasbare palmbomen, props in Hawaii thema en bloemen. Gegarandeerd dat jouw feestje een succes wordt! 

Tip 2: Après Ski⛷️

Een après-ski feestje…je komt ze tegenwoordig overal tegen. Kenmerken van dit feestje zijn vooral de gezelligheid,  de swingende muziek, de typische alpine kleding en de heerlijke drankjes en hapjes. De grote bierpullen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Hoe leuk is het om dit als thema te nemen voor jouw feestje, en de photobooth aan te kleden in deze stijl? Denk bijvoorbeeld aan skibrillen, mutsen, sneeuw, houtblokken en gezellige lampjes.

Psst! Wist je dat we bij Boothville een photobooth in de vorm van een arrenslee verhuren? Dit past helemaal goed bij dit winterse thema!

Tip 3: Hollands thema🧀

Een typische Hollandse avond…stap in de wereld van klompen, molens en kaas. Een thema waar we zeker niet omheen kunnen. Decoreer jouw photobooth met tulpen, klompen, kaasplankjes en… niet te vergeten de Nederlandse vlag! Proost op een oer-Hollandse avond vol plezier en herinneringen.

Tip 4: Disco & Glitter🪩

Zei er iemand glitter en glamour? Ja, je hoort het goed, een themafeestje met zoveel mogelijk glitters. Zie jij jouw gasten al schitteren op de dansvloer? Voeg de gekste brillen en pruiken toe aan de photobooths, fleur het decor op met discoballen en lachen maar! 

Tip 5: Retro, jaren 80📻

Ga terug in de tijd naar de jaren 80 met een retro thema voor jouw evenement. Denk aan te gekke neon kleuren, cassettebandjes en vintage arcade spelletjes. Bouw een té gek decor met neonverlichting, felle kleuren, cassettes en LP’s. Voeg brillen met gekleurde glazen, haarbanden en zonnekleppen aan de photobooth toe om nog uniekere foto’s te creëren. Zeg nou eerlijk, dit feestje wil je niet missen, toch?

Psst! Een extra touch is het toevoegen van glow in the dark gadgets…hoe gaaf!

Tip 6: Sportief thema🏅

Voor de fanatiekelingen onder ons is het thema sport natuurlijk ook perfect voor een feestje. Kleed je evenement aan met allerlei leuke sportartikelen en creëer een energieke sfeer. Decoreer de plek van de photobooth met sportkleding en accessoires, trofeeën en medailles en sport vlaggen en banners. Moedig je gasten aan om de beste actiefoto te maken. Met dit thema schiet je zeker raak ;)

Hopelijk hebben we je met deze 6 creatieve thema’s voor photobooths inspiratie kunnen geven om jouw feestje tot één groot succes te maken! Wat is jouw favoriete thema?🤩

Benieuwd naar onze andere blogs? Deze kun je lezen op onze blogpagina!