Blog

Een photobooth is onmisbaar op jouw bruiloft

Herinneringen voor altijd vastgelegd


Met een paar vrienden of vriendinnen in een fotohokje een leuke of gekke foto laten maken is iets wat al lang
gebeurt. Wie herinnert er zich nog de fotohokjes op stations, waar je met een berg vriendinnen in duikt? Die
stripjes van toen heb je vast nog bewaard ergens. Tegenwoordig kun je dit soort fotohokjes huren, sterker
nog: dat is ontzettend populair! Met name op bruiloften zijn ze inmiddels een echte must.


Fotobooth kiezen


Het huren van een photobooth is best eenvoudig. Er zijn verschillende uitvoeringen om te huren. Iedere
gelegenheid heeft zijn eigen sfeer en daar kan de stijl van een fotohokje op worden uitgezocht. Zo heb je
altijd een photobooth die bij jullie past! De fotohokjes hebben de perfecte belichting voor een goed
fotoresultaat.


De photostrips als bedankje


De afgedrukte fotostrips kunnen ingeplakt worden in jullie gastenboek met daarnaast een leuke tekst. Er
komen altijd twee strips uit, dus de tweede strip is meteen een ontzettend leuk en hip bedankje voor jullie
gasten. Die kom je jaren later nog tegen op koelkasten, prikborden en bureaus.

Props


Vergeet ook vooral de props niet. Kies props in jullie thema, of ga voor de altijd-goed-set! Het is hilarisch om
Ome Willem met een gekke pruik op te zien en buurvrouw Mies met een snor. Het gieren vanuit de
photobooth is van verre te horen. Dat zijn precies de geluiden waar wij zo gek op zijn!


Het was gaaf vandaag


Op www.boothville.nl staan de uitvoeringen van de fotohokjes afgebeeld van een klassieke witte uitvoering tot
een kleurige, feestelijke uitvoering. Er is tevens een fotozuil beschikbaar die de achtergrond taferelen van het
feest gelijk mee kan fotograferen. Dit geeft een leuke indruk van het feest op de foto.


De beste tips voor een ultieme Photobooth beleving!

Staat je trouwdag reeds vast, met alles erop en eraan? Heb je aan alle details gedacht en weet je zeker dat het feest geslaagd zal zijn? Goed zo, en proficiat! Wil je echter nog méér uit je bruiloft halen, dan is het een goed idee om te kiezen voor een leuke, interactieve photobooth. Een photobooth huren is immers de perfecte manier om je trouwfeest, waar plezier maken toch wel centraal staat, helemaal af te maken.

Een photobooth of fotozuil huren is op zich helemaal niet zo ingewikkeld, maar dat is dan ook nog maar de eerste stap. Wanneer je de perfecte photobooth hebt gevonden, is het natuurlijk ook belangrijk dat je die op de juiste manier gebruikt en presenteert. Zo zullen je gasten er goed van kunnen genieten!

Creëer een onvergetelijke photobooth beleving. Een photobooth maakt, net als de decoratie en het buffet op je trouwfeest, een belangrijk deel uit van het geheel. Onderstaande tips kunnen je helpen om nog meer uit je photobooth - de kers op de taart van het feest - te halen!

1. Een fotohokje als onderdeel van het feest

Een fotohokje wordt vaak gezien als een detail of extraatje, maar waarom zou je het niet deel laten uitmaken van het feest op zich? Plaats je photobooth naast de dansvloer of het buffet en je zal verwonderd zijn hoeveel van je gasten er een kiekje mee willen maken. Een photobooth huren biedt als voordeel dat je zelf kan kiezen waar en wanneer het fotohokje wordt geplaatst en afgebroken. Op die manier heb je de inrichting en organisatie van je trouwfeest dus helemaal zelf in de hand!

2. Locatie, locatie, locatie

De plaatsing van het fotohokje is vanzelfsprekend belangrijk, zoals bovenstaande tip duidelijk maakt. Is het echter nogal moeilijk om het fotohokje centraal te installeren? Geen paniek - er zijn nog heel wat andere opties! Zo kan je de photo booth eenvoudig in de inkomhal zetten, zodat zij die dat willen bij het binnenkomen meteen een foto kunnen nemen. Ook nabij het toilet of zelfs buiten de feestzaal, het zijn slechts enkele leuke locaties waar je fotohokje helemaal tot zijn recht zal komen!

3. Photobooth: van begin tot einde

Een andere goede tip is om de photo booth zo lang mogelijk te laten staan. Laat het hokje nog voor het feest begint installeren en wacht tot de laatste genodigden weg zijn om het weer af te laten breken. Hierdoor wordt het feest op de eerste plaats niet verstoord en daarbij zullen gasten veel langer en meer kunnen genieten van het fotohokje. Een win-win situatie dus, die zowel jijzelf als je gasten ten goede komt!

4. Een mobiel fotohokje huren

Vind je trouwfeest plaats op verscheidene locaties doorheen de dag? Ook dan is het mogelijk om een fotohokje te huren! Er bestaan immers mogelijkheden die gemakkelijker verplaatst kunnen worden, waardoor je dus bijvoorbeeld na de receptie ook op het feest zelf foto's kunt nemen. De MiniBooth is daar een prachtig voorbeeld van. Op die manier kan het fotohokje de hele dag door gebruikt worden!

5. Maak een speciaal fotogastenboek op

Hoe leuk het nemen van foto's op je trouwfeest ook mag zijn, het is nog veel leuker als je al die foto's samen kunt bewaren in één groot album of map. Bij een fotohokje worden de foto's doorgaans op lange strips geprint. Waarom plak je die niet allemaal samen om zo tot een prachtig album te komen? Op die manier heb je altijd een heerlijke herinnering aan die speciale dag - één waar elke genodigde ten volle van kan genieten!

Een fotohokje huren voor een onvergetelijk trouwfeest

Trouwen is hoe dan ook een unieke ervaring - dus het spreekt voor zich dat je alles uit de kast haalt om die nog onvergetelijker te maken. Een photobooth huren bij www.boothville.nl staat gelijk aan kiezen voor dat beetje extra, waardoor het feest nog zoveel leuker wordt.

Naast een uitgebreid aanbod aan fotohokjes in verschillende formaten en vormen kan je ook zeker zijn van een uitstekende kwaliteit. Tal van opties, zoals een Minibooth of fotozuil huren, maken het mogelijk om je reeds perfecte trouwfeest nog een extra dimensie te geven!

Bezig met laden...