Donderdag 4 april 2024 – Waarom een photobooth huren

photobooth huren

Waarom een photobooth huren?

Die vraag is niet zo lastig om te beantwoorden. Photobooths bieden namelijk een unieke ervaring op jouw evenement om nét die extra touch toe te kunnen voegen. Hieronder een aantal redenen waarom jij niet achter kunt blijven met deze té leuke trend.🤩

  1. Photobooths geven een tastbare herinnering

Een photobooth verzamelt de meest creatieve, vrolijke, gezellige en spontane foto’s die jij na afloop van jouw evenement kunt bewaren. Het is een tastbare herinnering waar je later met een glimlach naar terug kan kijken.

  1. Photobooths passen bij elk evenement en zijn er voor iedereen

Heb je een bruiloft, een verjaardagsfeestje of een zakelijke bijeenkomst? Een photobooth is voor vrijwel iedere gelegenheid geschikt. Daarbij geeft de photobooth een tastbaar aandenken mee aan de gasten waardoor jouw evenement onderscheidend en uniek is. Een photobooth maakt jouw feestje leuk en biedt vrolijkheid en spontaniteit. Een photobooth is er voor iedereen!

  1. Photobooths zijn betaalbaar

In vergelijking met ander entertainment op evenementen is een photobooth relatief goedkoop. Daarnaast legt het jouw feestje vast op een creatieve manier waarbij herinneringen op een later moment weer opgehaald kunnen worden. Dit is van onschatbare waarde, toch?

  1. Photobooths dienen als ijsbreker

Op deze manier kun je jouw evenement sneller op gang laten komen. Laat mensen gezellig met elkaar op de foto gaan en creëer hiermee een prettige sfeer. Photobooths bevorderen hiermee sociale interactie tussen gasten.

  1. Photobooths bieden volledige ontzorging

Bij het huren van een photobooth wordt de klant volledig ontzorgd. De photobooth wordt bezorgd, geïnstalleerd en opgehaald. Daarnaast is er technische ondersteuning mochten er problemen optreden. Ofwel, photobooths voorkomen stress! Hoe chill…😎

  1. Photobooths bieden personalisatiemogelijkheden

Pas jouw fotostrip aan op basis van jouw wensen zodat deze geheel in het thema past. Een leuke achtergrond, grappige verkleedartikelen en een rode loper als finishing touch. 

  1. Photobooths bieden een bedankje voor de gasten

Naast het entertainen krijgen de gasten een fotostripje mee naar huis wat dient als een bedankje, het is net een souvenirtje. Daarnaast worden er twee stripjes uitgeprint waarbij je er één aan de gasten mee kunt geven, en één kunt bewaren in het gastenboek om een waardevol aandenken te creëren.

  1. Photobooths zorgen voor memorabele momenten

Dat mensen jouw evenement herinneren, dat is toch gaaf! Niet alleen voor een bruiloft of een verjaardagsfeestje, maar ook voor marketingdoeleinden is een photobooth een goed idee.

     9.Photobooths bieden een hoge kwaliteit foto’s

De focus wordt gelegd op kwaliteit zodat de foto’s op de meest optimale manier worden gedrukt. Bij Boothville streven we dan ook naar de beste kwaliteit voor iedere foto. Lachen maar…! 📸

En, ben je al overtuigd waarom een photobooth een goed idee is voor jouw evenement? Bij Boothville helpen we je graag met het vastleggen van deze mooie momenten, ga jij met ons mee in de wereld van foto-entertainment? 🧡

Benieuwd naar onze andere blogs? Deze kun je lezen op onze blogpagina!