Vergelijk de photobooths

Fotozuil

Stoer met een lief karakter, bescheiden van formaat, maar niet te missen. Met een vloeroppervlakte van minder dan een vierkante meter past deze fantastische photobooth werkelijk overal!

Meer info
Reserveer nu

Fotospiegel

Deze magische spiegel valt pas echt op. Stijlvol, modern en luxueus. De mooiste animaties en superscherpe foto’s. Door het grote formaat is deze bijzondere verschijning niet te missen.

Meer info
Reserveer nu

Wit fotohokje

Deze klassieker van het eerste uur is nog steeds de populairste photobooth uit ons assortiment. Met zijn stijlvolle, hoogglans looks heeft deze booth de meest exclusieve locaties mogen bezoeken. Dankzij het tweede scherm aan de buitenzijde kun je meekijken terwijl de leukste foto’s gemaakt worden.

Meer info
Reserveer nu

Reviews

Dit schrijven onze tevreden klanten over ons

Wij zijn op 17 december 2019 getrouwd en het feestje kon niet ontbreken zonder te gekke foto’s. Gelukkig hebben wij Boothville gevonden. Het is goed geregeld en je hebt echt kwaliteit foto’s en de omlijning mag je zelf verzinnen (kleur, logo, tekst) het was geweldig!! Echt een aanrader dus!

Michelle Dijkstra , Bruidspaar

Boothville is fantastisch! Communicatie is top! Alles is mogelijk! Dank!

Mienke Zandleven

Wij hadden op onze trouwdag de fotozuil, was een groot succes. Werkte perfect, twee printjes per keer en onbeperkt foto’s maken en printen. Boothville is goed te bereiken per telefoon en email. Ze hebben alles netjes voor ons geregeld. Brengen en halen was op de juiste tijden, en is ook gecommuniceerd met de locatie. De bijgeleverde props waren super! Heel veel keuze en iedereen heeft lol gehad. De fotostrip was gepersonaliseerd naar het logo wat wij op onze kaart hadden, helemaal naar ons zin. Als ik nog eens een photobooth op een feestje wil hebben, dan zeker die van Boothville.

Jessica